2105694434, 2105694334  2105448834   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μια γρήγορη ματιά...

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία "Δασκαλόπουλος Ι. κ ΣΙΑ Ε.Ε." αξιοποιώντας την εμπειρία και τη συσσωρευμένη γνώση 30 ετών του ιδρυτή της Γιάννη Δασκαλόπουλου.

Οι συνεργασίες μας

Η εταιρία επιλέγει για λογαριασμό σας να συνεργάζεται πάντοτε με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες.

Τι προσφέρουμε...

Ασφάλιση Οχήματος

Ασφαλίζουμε όλων των ειδών οχήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ανάλογα με τις ανάγκες και την τεχνογνωσία μας διαμορφώνουμε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και το όχημα σας.

Ασφάλεια Υγείας

Τα ιδιωτικά ασφαλιστήρια ζωής και υγείας είναι πλέον πολύ οικονομικά και μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε νοσοκομεία και γιατρούς χωρίς αναμονές κτλ.

Ασφάλιση Κατοικίας

Θα θέλατε τα χρήματα που επενδύσατε για την αγορά του σπιτιού σας να είναι εξασφαλισμένα σε περίπτωση κάποιου απρόσμενου γεγονότος;

Ασφάλιση Σκαφών

Ασφάλιση -υποχρεωτικής- Αστικής Ευθύνης για το σκάφος σας αλλά και καλύψεις Κλοπής, έναντι Μηχανικών Βλαβών αλλά και Ιδίων Ζημιών.

Αστική Ευθύνη

Απαλλαγείτε από το άγχος της άτυχης στιγμής κατά την οποία θα πρέπει να αποζημιωθεί ο παθών, με συμβόαλιο ασφάλισης Αστικής Ευθύνης.

Ασφάλιση Αλλοδαπών

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, Ασφάλιση Αλλοδαπών για την έκδοση χαρτιών από το υπουργείο.

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Τέλος πλέον η αναμονή για ραντεβού με γιατρούς και διενέργεια εξετάσεων. Εξασφαλίστε γιατρούς, εξετάσεις και πολλές ακόμη παροχές με ελάχιστο κόστος.