2105694434, 2105694334  2105448834   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ασφαλίστε κάθε μικρό ή μεγάλο κίνδυνο

Ασφάλεια Κατοικίας

Για την αγορά του σπιτιού σας επενδύσατε χρήματα θα θέλατε να είναι εξασφαλισμένα σε περίπτωση κάποιου απρόσμενου γεγονότος;

Πλέον με τιμές προσιτές για όλους μέσα από την ασφάλεια κατοικίας μπορείτε να εξασφαλίσετε τα χρήματα που επενδύσατε για το σπίτι σας.

Ενυπόθηκο

Ξέρετε ότι το ασφαλιστήριο που έχετε για το ενυπόθηκο σπίτι σας δεν είναι υποχρεωτικό να το έχετε στην τράπεζα; Για τους δανειολήπτες που είναι υποχρεωμένοι να έχουν ασφαλισμένη την κατοικία τους πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να την έχουν ασφαλισμένη στην τράπεζα στην οποία έχουν πάρει δάνειο. Μπορούν να έχουν ασφαλιστήριο από τον ασφαλιστή τους και με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά για να δείτε τα χρήματα που κερδίζετε ασφαλίζοντας την ενυπόθηκη κατοικία σας σε εμάς.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία "Δασκαλόπουλος Ι. κ ΣΙΑ Ε.Ε." αξιοποιώντας την εμπειρία και τη συσσωρευμένη γνώση 30 ετών του ιδρυτή της Γιάννη Δασκαλόπουλου.

Περισσότερα εδώ...